Obrt „OMR“ je obiteljski obrt za mehaničke radove koji uspješno posluje već 40 godina. Obrt je specijaliziran za poslove tokarenja, glodanja, dubljenja, brušenja, izradu strojnih dijelova i alata kao i za ostale mehaničke poslove prema zahtjevu klijenata.
Naš poslovni prostor nalazi se u Zagrebu, na obroncima Medvednice, u  Čučerju (20 min od centra grada) te se prostire u 2 poslovne hale ukupne površine 340 m2.
Strojevi kojima smo opremljeni su: 
  • CNC stroj – tokarilice – 3 stroja
  • CNC stroj – dubilica
  • CNC stroj – glodalica
  • Brusilice  - planska i kružna te ostali potrebni alati
U obrtu je trenutno zaposleno četvero kvalificiranih zaposlenika. Svi naši zaposlenici stručno su educirani  za rad na strojevima te upravljanje kompjuterskim programima za CNC strojeve (CAD - SolidWorks, CAM - SolidCam).  Kontinuirano ulažemo u edukaciju i profesionalni razvoj naših zaposlenika, te pratimo trendove na tržištu.
Tijekom proteklih godina znatno smo povećali proizvodne kapacitete, obujam poslovanja i broj poslovnih partnera. Poslujemo sa domaćim velikim i manjim tvrtkama i to prema modelu specijalizirane klijentove narudžbe.
Ključ našeg uspjeha je kvaliteta finalnog proizvoda, dugogodišnje iskustvo, profesionalost, preciznost i praćenje tehnološkog razvoja i trendova.
Naš cilj je jačanje konkurentnosti obrta uz daljnje ulaganje u modernizaciju postrojenja, inovativnost i vrhunski finalni proizvod. 


OMR
Robert Marković